Over MG Styling

Over MG Styling MarleenMG Styling is een jong en creatief bedrijf met frisse ideeën, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat! Door vele ervaringen kunnen wij u een breed dienstenpakket aanbieden. Deze diensten zijn in hoofdlijnen onder te verdelen in Winkel-, Woning- (Interieur-, Verkoop-) & Evenementenstyling. MG Styling werkt met mooie, nieuwe, eigentijdse (decoratie)materialen, behalve dat deze zorgvuldig ingekocht worden, komen deze ook van eigen hand. Dat geeft MG Styling de mogelijkheid om onderscheidende presentaties op maat te maken.

Marleen Giskes is het gezicht achter MG Styling, na haar met succes afgeronde studie Reclame, Presentatie & Communicatie aan het Nimeto te Utrecht heeft zij bij toonaangevende bedrijven als Frans Beekwilder, Fashion Concept (modemerk Gant) en Van Til Interieur gewerkt. Projecten waaraan zij heeft bijgedragen toen ze bij Avontuur Thema-Vormgevers in Wijdenes werkte zijn o.a.: Winter Efteling, Holland Casino’s, Kerstaankledingen bij grote horecagelegenheden in Amsterdam op de Dam, Leidseplein en Rembrandtplein, dit heeft voor veel ervaring in evenementenaankleding gezorgd. Ook heeft ze een aantal jaren als Etaleuse/Winkelinrichter/Styliste bij Presto Etalagebureau in Meppel gewerkt, daar heeft ze veel werk in de fietsenbranche verricht. Daarom weet zij nu als geen ander hoe je een fietsenzaak op een goede manier presenteert.

Daarnaast is Marleen Giskes sinds 2013 gecertificeerd LNV vastgoed/verkoopstylist, opgeleid door Styling Concepts Group en aangesloten bij LNV (Landelijk Netwerk Verkoopstylisten). De Styling Concepts Group beschikt over het Qfor kwaliteitslabel en is daarmee een gecertificeerd en erkend opleidingsinstituut. Het Qfor kwaliteitslabel staat garant voor professionaliteit en kwaliteit.

Naast de juiste opleidingen en haar werkervaringen kunt u bij Marleen vertrouwen op haar enthousiasme, oog voor detail, persoonlijke aanpak en talent voor het creëren van overzicht, sfeer en harmonie, dit alles zorgt ervoor dat zij u uitstekend van dienst kan zijn als het om Winkel-, Woning- (Interieur-, Verkoop-) & Evenementenstyling gaat!

MG Styling in de media

MG Styling stond met een mooi artikel in de Alkmaarse editie van For You Magazine! Dit magazine is nog te lezen via de onderstaande links.

FYM

  | Reacties uitgeschakeld voor Over MG Styling