Verkoopstyling

VerkoopstylingBent u een particuliere huiseigenaar, een makelaarskantoor of een woningbouwcorporatie? Denkt u wel wat hulp van een verkoopstylist te kunnen gebruiken omdat u een woning wilt gaan verkopen, of een woning heeft die al langere tijd in de verkoop staat maar de bezichtigingen achter blijven? Dan bent u daarvoor bij Marleen Giskes gecertificeerd LNV verkoopstylist, het gezicht achter ‘MG Styling’ en aan het juiste adres!

Door mijn stylingachtergrond weet ik als geen ander hoe je een woning voor een zo’n breed mogelijk publiek aantrekkelijk presenteert. Mijn doel is om met minimale investering de woning zo snel mogelijk tegen een zo’n hoog mogelijke verkoopprijs verkocht te krijgen.

Bij de verkoop van een woning is de eerste indruk bepalend. Het is van groot belang dat de verkooppresentatie op internet qua uitstraling, inrichting en beelden in orde is. Is dit niet in orde dan bekijkt een potentiële koper al snel een andere woning. Er is immers aanbod genoeg. Ervaringen hebben uitgewezen dat een woning waarbij verkoopstyling is toegepast vele male sneller, in veel gevallen al binnen 3 maanden, tegen een hogere prijs verkocht worden.

MG Styling kan u van dienst zijn met; een Mondeling Consult, desgewenst een verkort Analyse Rapport, Projectbegeleiding, een Finishing Touch voor open huis of bezichtiging en de Styling van Modelwoningen.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie over de mogelijkheden, aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

  | Reacties uitgeschakeld voor Verkoopstyling